After adding quite a lot of locations (ca. 2.000) page preview is no longer loading. Without map tag ([put_wpgm id=152]) page is loading again.

Public
Hello,
We have actually tested more than 20k locations on a single map. May I know a total number of locations are you using in a single map. Your map id is 152 that means you are using many maps. Please share your page where the map is located so we can check it at your end also.
Thanks
#1
Public
Hello,
I have checked, it should be around 1,5K locations.
Link to the page: https://www.whatabus.de/magazin/ratgeber-wegweiser/versorgung-entsorgung/waschsalons-in-europa-mit-uebersichtskarte/
Thanks for your help!
#2
Public
Hello,
I am getting only dark blue background on your mentioned link, we need to inspect it more. Please share your wp admin details at support@flippercode.com so we can check it at your end.

Thanks
#3
Public
I just provided details and hope to get it solved. Thanks!
#4
Public
Hello

Thanks for the details.
I found that you are using RVM Map plugin and google map plugin not activated on your dashboard.
Thanks
#5
Public
Hi Divyang,
is there a problem in using RVM Map plugin and your plugin? So far everything worked, all other maps are just working fine.
And what do you mean with google map plugin not activated? Your plugin "WP Google Map Pro" is activated in version 4.0.3.
All other maps from your plugin are working just fine, e.g. https://www.whatabus.de/magazin/ratgeber-wegweiser/versorgung-entsorgung/ and https://www.whatabus.de/ausfluege-und-touren/, just not the one with very many locations at https://www.whatabus.de/magazin/ratgeber-wegweiser/versorgung-entsorgung/waschsalons-in-europa-mit-uebersichtskarte/
#6
Public
Hello,
Yeah, Google Maps are working great in your link. I have again login to your WordPress dashboard but I am not getting our plugin in dashboard and plugin menu is also disabled. You don't provide me permission to access plugin menu or Google maps gold plugin. I am getting only RVM Map Plugin in your dashboard. I have enclosed screenshot for proper understanding.

Thanks
#7
Public
Hi Divyang,
sorry, didn't know it was a problem of the user role, I assigned to you. I have changed it and now you should be able to see everything.
Best, Marc
#8
Public
Ok, let me check and back to you.

Thanks
#9
Public
Could you resolve the issued?
#10
Public
Hello,
We checked your map settings and create a dummy map "flippercode maps" for testing and I found there is 1576 locations are created by you. I
have assigned your all locations in a single map and all locations are shown on a frontend without any issue.

Please check this link https://www.whatabus.de/?page_id=10213&preview=true this dummy page i created for testing and saved on a draft. So you need to login to your account to view this page.

Thanks
#11
Public
ok, I'll create a new map and hope this works
#12
Public
Same issue again. In the map you created I only deselected the locations I did not want to be shown and now the same problem: Page is no longer loading. https://www.whatabus.de/?page_id=10213&preview=true
Please help me...
#13
Public
I am sure you will not face any issue. If you still face any issue in plugin please let me know.
Thanks
#14
Public
I faced the same issue again, see my response above your comment please.
#15
Public
Hello,
I checked your site and mine created map is deleted at your end. Have you deleted it where I have assigned your all locations and also displayed on a map.
Thanks
#16
Public
The map you created does still exist. I just renamed it to "Ubersichtskarte Waschsalons". It is this map: [put_wpgm id=153]
#17
Public
I checked and tested multiple times your map by assign and deassign locations on a map and i am getting proper out put and frontend. May i know when blue screen will come at your end. Please let me know because i need to inspect. Please check it now i am getting proper output in this link https://www.whatabus.de/?page_id=10213&preview=true

Thanks
#18
Public
As soon as I select all markers from one category only (category name "Waschsalon") the page is no longer loading.
Please check now in mapid 153. I have assigned only locations from category "Waschsalon".
If you can't fix this, is there maybe a better way to display a map with all locations from only one category?
#19
Public
Hello,
We have sent you a mail regarding this issue. Please check it.
Thanks
#20
Public
I had sent you all the details you required but did not get a solution to this issue so far. Can you please let me know when and how you are planning to solve this problem?
You also did not answer on whether or not I should install the update of the plugin...
#21
Public
Now I just have noticed that the locations in most of my maps have been deselected... did you mess up my maps when trying to find a solution? It would really an awfull lot of work for me if I had to redo all the locationas in my maps...
#22
Public
Hello,
Yeah, we are working on this that's why your map is blank, Now I have assigned locations in your map. I am checking your locations in my server because everything is working great, all locations are loading on a map and all filters are working and it is really strange only your single category (wasch) locations are not displaying saperetly. rest of all locations are display absolutely fine.

Thank you very much for your patience and i know we already took lots of time.
Thanks
#23
Public
How long will it take to come to a solution?
And with the other maps more or less destroyed I am not speaking of the one map I reported the problems first, but also all other maps, like e.g. here https://www.whatabus.de/ausfluege-und-touren/ and https://www.whatabus.de/stellplatztest-parkplatz-an-der-taubensteinbahn-am-spitzingsee-gemeinde-schliersee/ and https://www.whatabus.de/ausfluege-und-touren/whatabus-wintertour-20162017-nordkap-skandinavien-und-osteuropa/ and https://www.whatabus.de/kanaren-tour-201516-wohnmobil-bericht-15-die-heimfahrt-mit-der-faehre-zurueck-nach-spanien-und-auf-umwegen-nach-deutschland/ and many many more...
#24
Public
Again no feedback from you... this issue is now pending for a month...
#25
Public
Hello,
We have checked it multiple times and it's very strange that it's not working for a particular category. It seems to us a confliction with your theme. Can you please give us cpanel so we can setup this site on our local host and can check it. We have exported these locations on localhost and they're working fine. Another way is to deactivate your current theme and activate default WordPress themes so we can confirm that it's a theme compatibility issue. We understand your frustration and we'll resolve it definitely.

Thanks
#26
Public
I have added also locations from another category now, but the map is still not working.
What is cpanel?
If I deactivate my current theme all settings will be lost...
And do you have a solution to get all my other maps working again where all locations have been deactivated? I have redone a few maps, but this would be really a lot of work to redo it also for the remaining (> 100) maps...
#27
Public
Hello,
We have resolved your all old maps issue, now they are displaying without any problem and we have also resolved your "particular category not displaying" issue. Please check it at your end and let us know if you face any issue.

Thanks
#28
Public
Hello,
the original problem still is not resolved. When I select all locations from category "Waschsalon" the page is no longer loading, please see the same page again:
https://www.whatabus.de/magazin/ratgeber-wegweiser/versorgung-entsorgung/waschsalons-in-europa-mit-uebersichtskarte/
I am still checking the old maps, e.g. here all locations are still lost: https://www.whatabus.de/magazin/ratgeber-wegweiser/versorgung-entsorgung/
#29
Public
Hello,
I have sent you an email regarding this issue. Please check it at your end.

Thanks
#30
Public
Hi,
ok, I will check all maps and add locations manually, where they are still missing.
BUT: the original problem is still NOT solved, this page: https://www.whatabus.de/magazin/ratgeber-wegweiser/versorgung-entsorgung/waschsalons-in-europa-mit-uebersichtskarte/ is still not loading with the map of all locations "Waschsalon" (and even one additional location).
Please help...
#31
Public
Hello,
In your current theme, there are 765 locations are shown in your "Waschsalon" single category map. it creating issue after 765. We have tested in local multiple times your all locations of "Waschsalon" category is displayed without any issue. So this is really very strange. You are also denied to change the theme for testing.

Right now the only way is if you create a separate site for us with this theme so we can inspect it there and able to change the WordPress theme for testing.
Thanks
#32
Public
Hi!

I just looked at marc1's problem page and it seems to be working fine now. I have a similar problem: a single map with 2677 locations that is basically unusable. After the initial rendering, only a single category of locations remains visible, despite the filters indicating otherwise. If I try to use the filters, the page just freezes completely until the browser spits out a "Long running script" alert.

I was wondering what solved marc1's problem. Thanks in advance!
#33

This question is now closed