wordpress throws the following error after activating the WP Overlays plugin.
Site was migrated from another webspace with “updraftplus” and everything is working fine, except the WP Overlay Plugin.

Worpress, used theme and all plugins are up to date!

Fatal error: Uncaught ArgumentCountError: Too few arguments to function Default_Image_Hover_Effects::__construct(), 0 passed in /*********** ************* ***********/wp-content/plugins/wp-overlays/wp-overlays.php on line 727 and exactly 1 expected in /*********** ************* ***********/wp-content/plugins/wp-overlays/classes/default-image-hover-effects.php:14 Stack trace: #0 /*********** ************* ***********/wp-content/plugins/wp-overlays/wp-overlays.php(727): Default_Image_Hover_Effects->__construct() #1 /*********** ************* ***********/wp-includes/shortcodes.php(319): WP_Overlays_Pro->hovereffect_custom_display(Array, '

\n<a hre...', 'hovereffect') #2 [internal function]: do_shortcode_tag(Array) #3 /*********** ************* ***********/wp-includes/shortcodes.php(197): preg_replace_callback('/\\[(\\[?)(hovere...', 'do_shortcode_ta...', '<div class="fus...') #4 /*********** ************/htdocs in /*********** ************* ***********/wp-content/plugins/wp-overlays/classes/default-image-hover-effects.php on line 14

What can i do?

Thanks in advance
Best regards

I am sorry for the delay I am on leave until 25 Jan 2018, this is the PHP version issue, please send us your FTP and WP admin details so we can resolve your issue as soon as possible.


Please login or Register to Submit Answer